flair food

Blog o dobrém jídle, o vášni objevovat nové, ale i o návratech k tradicím

úterý 21. ledna 2020

Pšenično-žitno-špaldové chleby s podmáslím

›
Za pár týdnů to bude už 5 let, co jsem založila vlastní kvásek a dala se do pečení kváskových chlebů. Prvotní nadšení logicky po nějaké době...
středa 6. listopadu 2019

Narozeninový dort podle Marcely

›
Dumala jsem, jak nazvat dort, který s úspěchem už pár let peču pro všechny mé nejbližší (a pořád všude slibuju recept). Ale protože by byl t...
sobota 4. května 2019

Bublanina s ovocem

›
Když jsem byla malá, nejčastěji se u nás pekla bublanina. Většinou byla s červeným rybízem, někdy s rebarborou. I když byla na stole celkem ...
čtvrtek 29. března 2018

Medové jidáše

›
Už druhý rok jsme doma pekli velikonoční jidáše, takže je na čase uložit si recept na blog, ať jdu příští rok najisto :-). Inspirovala jse...
čtvrtek 22. března 2018

Špaldoto s pečenou červenou řepou, ořechy a grilovaným sýrem halloumi

›
Dnes jdu s kůží na trh s jídlem, které vznikalo víceméně bez konceptu a tak nějak samo :-). A dopadlo tak dobře, že ho budu drze prezentovat...
›
Domovská stránka
Zobrazit verzi pro web

O mně

Moje fotka
flair-food
Zobrazit celý můj profil
Používá technologii služby Blogger.